Ennustaja Elina

Ennustaja Elina

Lämminhenkinen suosittu kolmannen polven karjalainen ennustaja ja kokenut tarot-ennustaja. Tietäjä Elina auttaa sinua elämäsi vaikeissa tilanteissa katsomalla tulevaisuuteen selvänäöllä tai klassisilla tarot-korteilla valintasi mukaan. Vahvista uskoasi ja päätöksiäsi, kohenna itsetuntoasi ja löydä valoa tulevaisuuteesi.

Ennustaja Elina opastaa sinua ratkaisuissasi ja kuuntelee ja neuvoo tarvittaessa. Anna ennustaja Elinan auttaa, kun tunnet, että et jaksa enää yksin huoliesi ja tulevaisuuden pelkosi kanssa. Elinan vahvinta osa-aluetta ovat sydämen asiat ja työyhteisöjen ongelmat, mutta myös talous ja toimeentulokysymykset. Voimakas ennustaja yli 25 vuoden kokemuksella ennustamisesta.

Olen auttanut kanssakulkijoitani jo vuosikymmenien ajan. Katson mielelläni rakkaus, parisuhde ja ihmissuhdeasioita, mutta voimme katsoa niitä asioita, mitkä painavat mieltäsi eniten. Katson tulevaisuuteen tarot-korteista sekä intuitiolla. Haluan auttaa sinua löytämään helpomman huomisen.

Voit soittaa Elinalle käyttämällä soittokoodia

045-209-7078 koodi 215
2,11 e/min + pvm, minimiveloitus 20 senttiä

Voit soittaa Elinalle suoraan hänen omaan numeroonsa

09-542-90-515
2,11 e/min + pvm, minimiveloitus 20 senttiä

Ennustaja Elina ennustaa pääasiallisesti arki-iltaisin klo 16 jälkeen lähes päivittäin sekä toisinaan maanantaisin myös aamusta alkaen ja viikonloppuina satunnaisina aikoina.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: