Uudistettuja ennustaja esittelyjä!

Ennustaja Anna

Tunnettu perinteinen ennustaja Pohjois-Suomesta. Luotettava, empaattinen ja arvostettu tulkitsija vuosikymmenien kokemuksella. Ennustaja Anna on äidillinen ja lämmin, ymmärtää ja näkee tarkasti kaikki perheasiat ja läheiset ihmissuhteet. Annalta saat luotettavat rakkaustulkinnat. Ennustaja Anna auttaa myös hyvin vaikeissa ihmissuhdeasioissa luottamuksella.

Toivon sinulle iloa elämääsi ja voimia nähdä asiat usealta kantilta. Haluan auttaa sinua tekemään sinulle tärkeitä ratkaisuja.

Kohti parempaa huomista!

Ennustaja Krista

Olen selvännäköinen sekä parantajan kykyinen henkilö. Tämä on osaltaan jo suvun sisältä perittyä kykyä. Ennustusistunnon aikana työskentelen asiakkaan kanssa Diana Cooperin enkelikorttien, Hirvisaaren jumalatarkorttien tai Crowleyn Tarot -korttien avulla, mutta myös tavallisia kortteja voin käyttää, jos asiakas sitä haluaa.

Hallitsen jalokivi- ja väriterapiaa, numerologiaa myös sekä Fenfshui on sydäntäni lähellä. Näitä tietojani otan esille asiakkaan toiveiden ja avun tarpeen tunnistaessani.

Henkiparantaminen ja ihmisten auttaminen on elämän tehtäväni. Olen valotyöntekijä, joten eettisyys ja luottamuksellisuus ovat työtäni ohjaavia perusasioita. Olen osallistunut monenlaisille kursseille liittyen reikiin, unitulkintaan, enkeleihin ja selvännäköön. Minulla on Reiki Master -koulutus ja teen myös energiaparannusta.

Valoa ja voimaa sinulle!

Terveisin, ennustaja Krista

Ennustaja Terhi

Rauhallinen ja luotettava, työlleen omistautuva kutsumuksen saanut ennustaja useiden vuosien kokemuksella. Voit soittaa tilanteessa kuin tilanteessa ja saat apua ongelmaasi. Kohenna omaa itsetuntemustasi ja itseluottamustasi avullani. Erityisalana rakkaus ja terveys. Soita, kun tarvitset tukea, turvaa ja eheyttä.

Soita minulle, kun tarvitset tukea omille ajatuksillesi, ratkaisuja ahdistukseen, toivoa tai selkeyttä omille tuntemuksille. Katsotaan yhdessä tilannetta. Haluan auttaa ja kuunnella sinua ja nähdä sinulle ratkaisuja helpottamaan tilannetta. Kun mieltäsi askarruttaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, olen tukenasi auttamassa päätösten teossa, tai kerron onko johonkin aiheeseen kiinnitettävä erityistä huomiota. Luottamuksella.

Terveisin, ennustaja Terhi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: