Ennustaja Maaria

Ennustaja Maaria

Olen intuitiivinen näkijä / ennustaja. Kykyni muistan alkaneen 4-vuotiaana, kun sain merkin ystäväni tulevasta onnettomuudesta näkemällä näyn. Siitä asti olen osannut ennakoida tulevia tapahtumia. Erityisesti lapsuudessa olen ollut ärsyttävä läheisteni mielestä, koska olen tiennyt asioita ennalta ja en itsekään ole lapsena osannut suhtautua saamaani tietoon oikein. Saamaani lahjaan uskominen ja luottaminen on syntynyt vasta vuosien saatossa.

Tieni on ollut hyvin vaikea ja henkiseen kasvuun keskittyvä tieni on ollut raskas ja pitkä taivaltaa. Se siksi, että elämäntehtäväni on ohjeistaa ja tukea muita omilla elämän teillään, johon en pystyisi, jos en olisi henkisesti valmis täyttämään tätä annettua tehtävää. Oman henkisen kehitykseni aikana olen omakohtaisesti kokenut suurinta osaa kaikista vaikeuksista mitä heijastuu surusta, pahuudesta ja tuskasta. Kokemus on valmentanut minua ohjaamaan muita oikeaan suuntaan ja auttamaan intuitiokykyni avulla.

Olen luotettava ja tiedän vastuuni tässä työssä. Käytän apunani usein tarot kortteja puhelimessa ennustaessani. Käytän myös Enkelikortteja asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Minulla myös astrologian tietämystä, kiinnostukseni astrologiaan alkoi jo 9-vuotiaana ja olen perehtynyt astrologisiin tulkintoihin. Olen tunteiltani myötäelävä, vahva ja herkkyyteni kautta vaistoava ja näkevä. En näe kuin ne asiat, mitkä minun halutaan välittävän kuulijalle, näkökykyni ei ole minussa, vaan se tulee ylhäältä annettuna lahjana ja apuna muille ihmisille.

Terveisin, auttajasi Maaria

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: