Henkinen näkijä Pirjo

Pirjo on palannut auttamaan.

Henkinen näkijä Pirjo

Olen selvänäköinen Tarot tulkitsija, omaan pitkän kokemuksen tarot korteista, selvännäöstä ja numerologiasta. Osaamiseeni kuuluu myös edellisten elämien tulkinnat sekä unitulkinnat. Usein tulkintojeni yhteydessä pääsen kosketuksiin henkimaailman kanssa ja saan viestejä edesmenneiltä ihmisiltä ja eläimiltä kerrottavaksi tulkintaani liittyen.

Tulkinnossani käytän Rider Waite Tarot pakkaa tai Madame Lenormandin pakkaa, selvännäköä ja halutessasi voit ottaa selvää myös numerologisesta vuodestasi tai omasta henkilökohtaisesta luvustasi, ja persoonastasi.

Olen opiskellut Taideterapeutiksi, ja luontaishoitajaksi. Autan Sinua valinnoissasi, ja ratkaisuissasi ja elämän solmukohdissa, välitän myös valon energiaa koko puhelumme ajan. Voit kysyä minulta myös kasveilla ja yrteillä hoitamisesta ja parantamisesta. Kaikki tulkinnat ehdottomalla luottamuksella.

Terveisin, ennustaja Pirjo

Mainokset

1 kommentti

  1. syyskuu 12, 2016 klo 7:39 am

    Kuinka nopeasti saan uuden vuokra asunnon samalta paikkakunnalta vai eri paikkakunta?Paraneeko raha talouteni, perintö koska?Avioliittoni kestääkö?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: