Ennustaja Anne

Ennustaja Anne

Palvelen sinua henkisenä auttajana ja parantajana vahvan synnynnäisen kykyni, empatiani, elämän kokemusteni ja laajan koulutukseni yhteisavuin. Selvätuntoisuus ja selvätietoisuus ovat parantavan energian kera vahvimmat kykyni. Välitän parantavaa energiaa Korkeimman Rakkaudellisen tahdon mukaisesti, en omani. Elämäntehtäväni on auttaa ihmisiä löytämään uusia alkuja omaan elämäänsä, mutta työni johdossa on Korkein Valo, Jumala taivaassa, jonka tahtoa on kuuleminen ja se hyväksyttävä.

Käytän erilaisia ”työkaluja” keskittymiseni välikappaleena, se on tapani toimia. Ne ja äänesi kautta tuleva energiasi ikään kuin avaavat linjaa toisille tasoille. Tulkintaan voi tulla mukaan oma oppaasi, jolloin saat vahvan tiedon elämäsi kulkuun. Enkeliviesti tuomaan tietoa ja lohtua, kannustusta, rohkeutta. Edesmennyt läheinen tuomaan viestiä. Tulkinnat ovat aina antamassa sinulle lisää toivoa, valoa ja ymmärrystä. Elämä ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista, mutta senhän jo tiesit. Ehkä sinulla on taloudellisia ongelmia, ihmissuhteissa vaikeita kohtaamisia, yksinäisyyttä, terveysongelmia, työasiat mietityttävät monin tavoin, asumiseen liittyen kysymyksiä. Tarvitset jonkun ihmisen, jonka kanssa keskustella luottamuksella omista ajatuksistasi, joka vahvistaa ja selkeyttää omia päätöksiäsi. Autan sinua, mutta muistutan, että valinnat pitää lähteä sinusta itsestäsi viime kädessä, jotta voisit olla onnellinen.

Autan unien tulkinnassa, henkiseen kasvuun liittyvissä asioissa, kaukoparannusta lähettäen, puhdistaen tiloja kielteisistä energioista sekä entisiin elämiin liittyvissä kysymyksissä. Olen jo keski-iän paremmalla puolella toimiva auttaja Lounaisrannikolta.

auttajasi palveluksessa, Anne

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: